OBAVIJEST O PRIVREMENOJ REGULACIJI PROMETA ZA OSOBNA VOZILA I DOSTAVNA/ TERETNA VOZILA ISPOD 10 TONA

 

OBAVIJEST O PRIVREMENOJ REGULACIJI PROMETA ZA OSOBNA VOZILA I DOSTAVNA/ TERETNA VOZILA ISPOD 10 TONA

-PRISTUP PODUZEĆU CIPRO-

 

 

OBAVJEŠTAVAMO VAS DA ĆE NADVOŽNJAK PREKO AUTOCESTE U LEPAJCIMA, UDALJEN STOTINJAK METARA OD TVRTKE CIPRO d.o.o., KOJI SPAJA LEPAJCE I GORNJU PAČETINU, A KOJI JE DO SADA PREDSTAVLJAO GLAVNI PRISTUPNI PUT DO TVRTKE CIPRO D.O.O.,  BITI ZATVOREN ZA SAV PROMET ZBOG REKONSTRUKCIJE OD 23.6.2021. DO KRAJA 2021. GODINE.

TAKO DA ĆE SE DO TVRTKE CIPRO DOLAZITI ISKLJUČIVO OBILAZNIM PUTEVIMA.

 

Osobna vozila i dostavna/teretna vozila ispod 10 t mogu koristiti nekoliko obilaznih puteva:

Obilazak iz tvrtke Cipro prema Začretju/ Zaboku

  • Od firme Cipro skrenite udesno kako bi se uključili na cestu koja vodi prema Krapinskim Toplicama. Vozite glavnom cestom do Donje Pačetine, gdje prije mosta skrenete u lijevo u smjeru Svetog Križa Začretje. Nastavite voziti sporednom cestom prema Začretju i Zaboku.

Obilazak iz smjera Začretja/ Zaboka prema tvrtci Cipro

  • U Začretju kod trgovine Strahinjčica i caffe bar Famous skrenite na cestu koja vodi prema Donjoj Pačetini i Krapinskim Toplicama. Vozite do križanja na kojem se sporedna cesta račva u glavnu cestu na smjer prema Krap. Toplicama (lijevo) ili Krapini (desno). Skrenite desno, u smjeru prema Krapini i vozite glavnom cestom koja će Vas dovesti do Lepajaca

 

Obilazak iz tvrtke Cipro prema Krapini

  • Od firme Cipro skrenite udesno kako bi se uključili na glavnu cestu koja vodi prema Krapinskim toplicama. Neposredno prije prelaza preko pruge i željezničke postaje skrenite u desno na sporednu cestu -PUTOKAZ ZA CINTIJEVO. Pratite tu cestu koja prolazi kroz mjesto Cintijevo, u smjeru Krapine. Ima nekoliko izlaza s te ceste prema Krapini:

 

  1. vozite do kraja asfaltiranog dijela, do raskrižja koje u lijevo vodi u Vidovec (iznad se vidi autocesta Krapina- Macelj) i desno nastavlja u smjeru Bibera, odnosno Krapine.

Tu skrenite udesno i ubrzo s lijeve strane (prije podvožnjaka) uočiti ćete asfaltirani put koji vodi prema KTC-u i kojim brzo možete stići do Krapine. Vidjet ćete i željezničku stanicu na tom skretanju.

 

  1. vozite do kraja asfaltiranog dijela, do raskrižja koje u lijevo vodi u Vidovec (iznad se vidi autocesta Krapina- Macelj) i desno nastavlja u smjeru Krapine. Prođete kroz podvožnjak i ubrzo nakon toga doći ćete do županijska ceste Krapina- Začretje. Tu se uključujete u lijevo prema Krapini (kod Bibera).