Otvoren novi CIPRO AGROCENTAR PETRIJANEC

Cipro agrocentar Petrijanec otvoren je za sve kupce 15.2.2020. godine u sklopu 28. godišnjice poslovanja tvrtke Cipro.

Novi agrocentar je novoizgrađen, velike površine, moderan i prilagođen potrebama kupaca,  čime se dobilo na boljoj pristupačnosti. Veličina trgovine je  100 m2, sa pripadajućim zatvorenim skladišno prodajnim prostorom površine 240 m2,  otvorenim skladišnim prostorom veličine 250 m2 te asfaltiranim dvorištem i parkiralištem na ukupno 1200 m2.  Kupci sada mogu znatno lakše dolaziti na utovare i istovare, a djelatnici agrocentra lakše manipulirati robom. Također su djelatnici dobili ugodniji prostor za rad.  Vidimo ovaj novi centar kao dodatnu suradnju između tvrtke Cipro i poljoprivrednika!

 

Cipro je od samih početaka prisutan u varaždinskom kraju te uspješno surađuje sa brojnim varaždinskim poljoprivrednicima. Upravo u varaždinskoj županiji djeluje 6 Cipro agrocentara, od njih ukupno 12.

Prva poveznica Cipra i varaždinskih poljoprivrednika bile su vreće za krumpir, a s godinama je Cipro širio ponudu te sada nudi kompletan asortiman potreban za kvalitetnu poljoprivredu: folije različitih namjena, mreže za zaštitu od tuče, ptica, mreže za zasjenu, vreće i rukavce za pakiranje voća i povrća, organska i mineralna gnojiva, sredstva za zaštitu bilja,  supstrate, sjemenski i sadni materijal, vezivni materijal, sustave za navodnjavanje, program za baliranje, vinogradarski program, staklenu ambalažu, proizvode za uređenje okućnice hranu i opremu za kućne ljubimce te ostalo. Petrijanec se nalazi na tranzitnoj relaciji i s logističkog aspekta nam izrazito odgovara. Do sada smo ovo područje snabdijevali iz poslovnice Majerje, koja je sada preseljena u novi agrocentar Petrijanec a nalazi se na adresi Vladimira Nazora 9, 42 206 Petrijanec, uz glavnu cestu.

 

Radno vrijeme agrocentra Cipro Petrijanec je pon-pet 7-16 i sub 7-13h. Uskoro agrocentar kreće sa ljetnim radnim vremenom, a to je od 7-17h radnim danom i subotom od 7 do 13h.