Sjemenski i sadni materijal

Cipro je zastupnik njemačke tvrtke Norika, specijalizirane za uzgoj sorti krumpira. Za predstavljanje na hrvatskom tržištu, posebno smo odabrali 8 sorti kojima izuzetno odgovara naše podneblje.

Svaka od sorti je uzgojena kako bi se prilagodila promjenjivim vremenskim uvjetima, različitim tipovima tla, strogim zahtjevima tržišta, te kako bi se oduprla negativnim utjecajima na predviđenim uzgojnim područjima. Zajedno sa partnerima, Norika trenutno nudi 70 sorti krumpira, većinu prodaju na tržištu Njemačke te izvoze na 40 svjetskih tržišta.

Cipro je zastupnik i distributer Semenarne Ljubljana za Republiku Hrvatsku i nudi široki asortiman ove renomirane tvrtke.

Semenarna Ljubljana sa stogodišnjom tradicijom proizvodnje i stavljanja na tržište sjemenske robe spada u sam vrh proizvođača kvalitetnog sjemenja. Uspješno sjemenarenje domaćih i stranih sorti, vlastiti usjevi, naglasak na kakvoći i kontroli, svrstava Semenarnu Ljubljanu među najbolje sjemenske kuće u jugoistočnom dijelu Europe i šire.

  • Krumpir
  • Lučice luka
  • Kontenjeri za presadnice
  • Semenarna Ljubljana