O nama

Cipro d.o.o.

Naša je misija snabdijevati tržište Republike Hrvatske ambalažom i repromaterijalom za poljoprivrednu proizvodnju pružajući pritom našim kupcima kvalitetnu uslugu i odlične proizvode.

Naziv: CIPRO društvo s ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu i proizvodnju
Skraćeni naziv tvrtke: CIPRO d.o.o.
OIB: 25498619118
Sjedište tvrtke: Lepajci 4a, 49 000 Krapina
Upisano na sudu: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080287687
Temeljni kapital: 14.749.900,00 kn uplaćeno u cijelosti
Osoba ovlaštena za zastupanje: Vladimir Cigula, direktor
Članovi društva: Vladimir Cigula, direktor; Jurica Cigula i Katarina Kranjčec
Žiro račun: Zagrebačka banka d.d., Zagreb
Račun br.: 2360000-1101293967
IBAN: HR5823600001101293967

Ukratko o tvrtki Cipro

Cipro d.o.o. privatno je poduzeće, osnovano 1992. godine. Temeljna djelatnost poduzeća je prodaja i distribucija repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju na području Republike Hrvatske.

Cipro u svom asortimanu poljoprivrednicima, kako hobi tako i profesionalnima, nudi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj sezoni, sve popraćeno stručnim agronomskim savjetom. Glavni proizvodni asortiman čine: folije za plastenike, mulch folije, silažne folije, mineralna i organska gnojiva, vreće, mreže za zaštitu od ptica, mreže za zaštitu od tuče, mreže za zasjenu, vezivo, mrežice i folija za baliranje, sjemenska roba, zaštitna sredstva, sustavi za navodnjavanje.

Cipro je zastupnik poznatih svjetskih proizvođača: Yara mineralna gnojiva, Plastika Kritis folija, Irritrol sustava za navodnjavanje, Tama veziva i mreža za baliranje, Aspla stretch folije za baliranje, Norika sjemenski krumpir, sjemenski program Semenarna Ljubljana, profesionalni supstrati Hawita itd.

Cilj poduzeća Cipro i misao vodilja iskazana je sloganom tvrtke: „Za Vaš uspjeh u poljoprivredi“ čime se želi istaknuti jaka poveznica između poljoprivrednika i tvrtke Cipro, uz trajno ustrajanje na međusobnoj kontinuiranoj suradnji.

Cipro prodaja odvija se putem veleprodaje i maloprodaje, a poduzeće trenutno zapošljava 85 djelatnika. Sjedište tvrtke i organizacija veleprodaje i distribucije je u Lepajcima, gdje se nalaze zatvoreni skladišni prostor ukupne površine 3 000 m2 i otvoreni skladišni prostor površine 22 000 m2.  Distribuciju proizvoda Cipro vrši vlastitim prijevoznim sredstvima, od kombija do tegljača, koji svakodnevno snabdijevaju tržište Republike Hrvatske.

Cipro maloprodaju čine Cipro agrocentri, njih 12, koji su smješteni u središnjoj Hrvatskoj, a nose naziv mjesta u kojem se nalaze: Agrocentar Lepajci , Agrocentar Donja Stubica, Agrocentar Bedekovčina, Agrocentar Pregrada, Agrocentar Vidovec, Agrocentar Novi Marof, Agrocentar Belica, Agrocentar Majerje, Agrocentar Tužno, Agrocentar Marčan, Agrocentar Dugo Selo, Agrocentar Poljanec. U svim agrocentrima rade agronomi koji svojim znanjem i stručnošću savjetuju poljoprivrednike, kako bi postigli uspjeh u poljoprivredi.

 

Zaštita potrošača

Obrazac za jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih van poslovnih prostora, čl. 2. Pravilnika o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija (NN 72/14)